TRENING

Sentrum Campus er et senter for alle som er glad i bevegelse.

Vårt hovedfokus er funksjonell trening. Denne type trening vil gjøre deg sterkere, bedre kondisjonen og gi deg økt balanse. Ditt hjerte, din hjerne og dine muskler vil utvikles, uavhengig av kjønn og alder.

Funksjonell trening er både utfordrende og gøy. Risikoen for muskel-og skjelettrelaterte plager vil reduseres betraktelig. Å trene funksjonelt vil gjøre deg bedre rustet i hverdagen til å takle alt fra bratte skogstier til dekkskift på bilen. Det gir energi og en økt følelse av velvære. Funksjonell trening er medisin.

MOTIVASJON

Personlig trener

Vår personlige trener vil motivere deg og sørge for at du trener målrettet, riktig, sikkert og effektivt.

Du bestemmer selv hvor lenge du ønsker å benytte deg av din PT men et samarbeid over tid vil gi det beste resultatet. Uansett mål og treningsbakgrunn vil en personlig trener kunne hjelpe deg og nå dine mål.

Kontakt PT
VIINNERE GIR ALDRI OPP

Crosstrening

Funksjonell, effektiv treningstime der du jobber med å forbedre kondisjon, styrke og balanse. Dette er en time som passer for alle. Våre dyktige instruktører pusher deg til å yte ditt beste, men du bestemmer selv intensiteten i treningen.

Gå til timeplan
TRENE FOR Å BLI ELDRE

Spinning

Inspirerende trening på sykkel som gir god treningseffekt. Våre instruktører motiverer deg til svette og høy puls. Timen bygger på intervaller, og er effektiv kondisjonstrening.

Gå til timeplan
IDAG GJØR DET VONDT, I MORGEN GJØR DET GODT

Styrke

En time for deg som liker å trene tung styrke med høyt innslag av baseøvelser

Les mer